Sliedrecht, 20 maart 2024

Geachte obligatiehouders,

Afgelopen halfjaar is Pool Trading in staat geweest om 100 stuks obligaties aan te kopen. Zoals u begrijpt zijn we als management erg positief over deze ontwikkeling. Omdat we afgelopen halfjaar weer een uitstekend resultaat hebben kunnen realiseren, voelen wij ons als management team comfortabel en spreken ons vertrouwen uit om verdere investeringen te verrichten.

Wij willen door middel van dit bericht de obligatiehouders informeren dat wij graag opnieuw obligaties Pool Trading Group B.V. willen kopen via de NPEX-effectenbeurs. Ons voornemen is om de 6 komende maanden afhankelijk van beschikbaarheid en liquiditeit, weer obligaties aan te kopen via de NPEX-effectenbeurs.

Zoals we nu kunnen inschatten verwachten we een totaalbedrag tussen de € 50.000 en maximaal € 150.000 aan obligaties aan te kopen in deze periode. De obligaties willen we met een maximumprijs van de uitgegeven nominale waarde van € 1.000 per obligatie kopen.

Mocht u geïnteresseerd zijn om obligaties te verkopen, dan kunt u contact opnemen met de afdeling Investor Relations van NPEX. De afdeling Investor Relations is bereikbaar onder nummer: 070-3851530.

Vertrouwende u zo voldoende informatie gegeven te hebben.

Met vriendelijke groet,
G.J. van de Pol / CEO
POOL TRADING GROUP B.V.