Zwaag, 13 augustus 2024

Beste beleggers,

Met trots tonen wij u hierbij de Starrsed NSTA, het eerste nieuwe instrument van onze ESR familie. De NSTA is geschikt voor laboratoria met een beperkt aantal ESR testen per dag.

Belangrijk uitgangspunt voor de nieuwe instrument familie blijft de gouden standaard ”Westergren” voor het meten van de bloedbezinking ook bekend als ESR meting (Erythrocyte Sedimentation Rate) waar RRM bekend mee is geworden.

Op dit moment is het instrument aangemeld bij Farmatec en Eudamed waardoor het in Europa geleverd kan gaan worden. Dit is ook gebeurd bij de FDA voor de Amerikaanse markt en de NSTA voldoet ook aan de wetgeving van het Verenigd Koninkrijk.

De NSTA is ook geïntroduceerd op de ADLM in Chicago afgelopen 30 juli t/m 1 augustus. De ADLM is een wereldwijde tradeshow waar leveranciers en klanten van medische instrumenten elkaar treffen. We hebben positieve feedback ontvangen van distributeurs en gebruikers van Starrsed instrumenten.

Er wordt op dit moment gewerkt om de eerste instrumenten uit te gaan leveren aan geselecteerde exclusieve distributeurs.

R&R Mechatronics International B.V.

Met vriendelijke groet,

Thijs van der Meer
CEO