DD Equity Fund

​Open end beleggingsfonds

Wereldwijd actief beheerd aandelenfonds dat belegt in een gespreide beleggingsportefeuille van ondernemingen die koploper zijn in verduurzaming en die worden gesteund door hoge marges, een sterke balans en trendmatige groei.

Kenmerken

  • Hoofdthema’s in de beleggingsportefeuille zijn digitalisering, gezondheidszorg en de verduurzaming.
  • DD Equity Fund streeft naar een netto rendement van 8% gemiddeld per jaar over de lange termijn en heeft geen benchmark. Bekijk hier de rendementen van het fonds.
  • DD Equity Fund heeft een open-end structuur en is dagelijks verhandelbaar.
  • Bij DD Equity Fund is de analyse op duurzaamheids- en financiële aspecten volledig geïntegreerd (‘schijf van vijf’).
  • Beheerd door een onafhankelijke fondsmanager.
  • Volledig onder toezicht van de Autoriteit Financiële Markten.

Zie ook  https://www.doubledividend.nl/beleggingsfondsen/dd-equity-fund/ voor meer informatie.

DoubleDividend Management B.V.

DD Equity Fund wordt beheerd door DoubleDividend Management B.V. (DoubleDividend). DoubleDividend onderscheidt zich in haar beleggingsfilosofie waar kwaliteit, duurzaamheid en een focus op de lange termijn voorop staan. Wij geloven dat duurzame ondernemingen van kwaliteit op de lange termijn kansrijker zijn, minder risico’s lopen en daardoor een beter financieel en maatschappelijk rendement op leveren. Deze ondernemingen worden getoetst aan de hand van de DoubleDividend Schijf van Vijf.

DoubleDividend Schijf van Vijf

  1. Duurzaamheid: duurzaamheid levert een positieve bijdrage aan het risico- rendementsprofiel van een onderneming. Duurzame ondernemingen hebben een focus op de lange termijn en zijn innovatiever.
  2. Bedrijfsmodel: een sterk bedrijfsmodel is essentieel voor de lange termijn. We geven de voorkeur aan ondernemingen met een sterk merk, een stevige marktpositie en hoge marges.
  3. Management & track record: een onderneming en haar management moeten beschikken over een bewezen track record van omzet- en winstgroei.
  4. Balans: een sterke balanspositie is van groot belang. Het geeft een buffer om moeilijke periodes goed door te komen en voldoende mogelijkheden te investeren in het eigen bedrijfsmodel.
  5. Waardering: het betalen van een redelijke prijs voor een belegging is van belang om de rendementsdoelstelling te kunnen behalen.






De ondernemingen in de beleggingsportefeuille voldoen aan onze kwaliteitscriteria (onze ‘schijf van vijf’); koplopers op het gebied van duurzaamheid, een sterk bedrijfsmodel, een bewezen track record ten aanzien van omzet- en winstgroei, een sterke balanspositie en een aantrekkelijke waardering. Hiernaast een aantal voorbeelden van ondernemingen in de beleggingsportefeuille van het DD Equity Fund.



Voor meer informatie zie de website van DoubleDividend.